KNÆK ADHD-KODEN PÅ 6 UGER

Få bedre hånd om hverdagen og opdag, at din opmærksomhedsforstyrrelse også rummer muligheder…

Læs mere her

’Knæk ADHD-koden’ er et coachingforløb på 5-10 sessioner, hvor du lærer du dig selv og din ADHD/ADD bedre at kende.

Vi tager afsæt i dig og de konkrete udfordringer, du bokser med i hverdagen – både de praktiske, de personlige og dem, der handler om dine relationer. Igennem vores samtaler og enkle teknikker kan du forvente, at du:

opnår bedre koncentration og større overblik

får færre konflikter og bliver bedre til at kommunikere

oplever mindre stress og mere ro

får mere glæde og overskud i hverdagen.

sover bedre og slapper mere af

Samtalerne forløber over 6-16 uger afhængigt af dit behov. De kan foregå i min klinik, over Skype eller på mobil. Et forløb kan f.eks. se sådan ud:

Knæk Adhd-koden

Efter 4 uger vil samtalerne være 1 gang hver anden uge.

BEMÆRK: 
Du forpligter dig ikke til at købe et helt forløb. Din 1. session er et afklarende møde, og allerede her får du et konkret værktøj, som du kan bruge i din hverdag. Herefter aftaler vi, hvordan du ønsker dit videre forløb.

Vil du høre mere om forløbet ’Knæk ADHD-koden’?
Udfyld formularen, så ringer jeg dig op for en uforpligtende samtale.

  Jeg accepterer ADHA-Kodens brug af min persondata


  Privatlivspolitik

  Læs mere om Odin og ADHD-coaching her

  ADHD/ADD er også en styrke

  Har du en opmærksomhedsforstyrrelse, vil du ofte også have særlige talenter eller ressourcer, som du kan udnytte til din fordel. Derfor kommer vi ikke kun til at håndtere de symptomer, der giver dig problemer. Som en vigtig del af forløbet vil vi også afdække dit potentiale, og hvordan det kan styrke dig.

  Læs mere her

  Hvem møder du?

  Jeg hedder Odin Bojsen. De seneste 20 år har jeg arbejdet med unge med opmærksomhedsforstyrrelser. Min tilgang tager afsæt i veldokumenterede metoder, som jeg har set skabe resultater. Jeg har desuden selv ADHD. Derfor kender jeg sikkert til mange af de udfordringer, du kæmper med. Du kan læse mere om min faglige baggrund her.

  Læs mere her